Revolutionera dina försäljningstekniker med Björn Strids telesales-kurs

Inledning:

Telesales är en konst som kräver rätt strategi och skicklighet för att lyckas. Björn Strid, en erfaren utbildare inom telesales, erbjuder en kurs som kommer att revolutionera ditt sätt att sälja över telefon. Genom att kombinera teori och praktiska övningar, kommer du att lära dig de mest effektiva metoderna för att bygga långvariga kundrelationer och öka försäljningen.

Lär dig av en expert: Björn Strids framgångsrika bakgrund

Björn Strid är en välrenommerad expert inom telesales och har över 20 års erfarenhet av att arbeta med försäljning och marknadsföring. Han har hjälpt företag i olika branscher att förbättra sin försäljning och kundnöjdhet genom att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Med en passion för att hjälpa andra att lyckas, kommer Björn att guida dig genom alla steg för att bli en framgångsrik telesales-agent.

Kursens innehåll: Utveckla dina försäljningsfärdigheter

Kursen fokuserar på att utveckla dina försäljningsfärdigheter genom att lära dig att förstå kundens behov och hur du bäst kan bemöta dem. Du kommer att utforska olika tekniker för att bygga rapport, hantera invändningar och stänga affären. Dessutom kommer du att få praktiska tips om hur du kan förbättra ditt samtal, organisera din arbetsdag och övervaka din egen prestation.

Vem passar kursen för? Ett måste för alla inom försäljning

Björn Strids telesales-kurs är utformad för att passa både nybörjare och erfarna försäljningsagenter som vill förbättra sina färdigheter och öka försäljningen. Oavsett om du är en fristående försäljningsagent eller arbetar inom en större organisation, kommer denna kurs att ge dig verktygen och teknikerna för att nå nya höjder inom telesales.

Relevanta nyckelord kopplade till kursen:

  1. Björn Strid
  2. Telesales-kurs
  3. Försäljningstekniker
  4. Kundrelationer
  5. Hantera invändningar
  6. Stänga affären

Sammanfattning

Björn Strids telesales-kurs är en unik möjlighet för dig som vill ta din försäljningskarriär till nästa nivå. Genom att lära dig av en expert inom branschen, kommer du att utveckla dina försäljningsfärdigheter, förstå kundens behov och bemöta dem på bästa sätt. Kursen är lämplig för både nybörjare och erfarna försäljningsagenter som vill förbättra sina färdigheter och öka försäljningen. Anmäl dig idag och upptäck hemligheterna bakom framgångsrik telesales med Björn Strid!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.