Kurs i Kalla Samtal: Behärska konsten att sälja över telefonen

Inledning:

Kalla samtal kan vara en utmanande och krävande uppgift, men de är också en kritisk del av många säljprocesser. Med rätt tekniker och inställning kan du omvandla dina kalla samtal till framgångsrika affärsmöjligheter. I vår kurs i kalla samtal lär du dig att behärska konsten att sälja över telefonen och förbättra din förmåga att nå ut till potentiella kunder.

Vad du kommer att lära dig i kursen

Vår kurs i kalla samtal är designad för att ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att göra effektiva och framgångsrika kalla samtal. Här är några av de ämnen som behandlas i kursen:

Förberedelser inför kalla samtal

För att öka dina chanser att lyckas med kalla samtal är det viktigt att vara väl förberedd. Kursen täcker hur du forskar om potentiella kunder, identifierar deras behov och förbereder ett effektivt säljmanus. Du kommer också att lära dig hur du sätter upp realistiska mål och följer upp dina samtal.

Kommunikationsfärdigheter och säljtekniker

En av de viktigaste aspekterna av kalla samtal är att kunna kommunicera på ett effektivt sätt och använda beprövade säljtekniker. I kursen kommer du att lära dig att:

Bygga rapport och hantera invändningar

För att skapa en positiv och framgångsrik dialog med potentiella kunder är det viktigt att bygga rapport och hantera eventuella invändningar. Kursen går igenom hur du snabbt skapar en anslutning med personen i andra änden av telefonen och hanterar invändningar på ett proaktivt och professionellt sätt.

Relevanta nyckelord som är kopplade till kursen:

  1. Kalla samtalstekniker
  2. Telefonförsäljning
  3. Kommunikationsfärdigheter
  4. Hantera invändningar
  5. Förberedelse för kalla samtal
  6. Bygga rapport över telefon

Sammanfattning

Vår kurs i kalla samtal är utformad för att hjälpa dig att behärska konsten att sälja över telefonen och förbättra din förmåga att nå ut till potentiella kunder. Genom att lära dig förberedelser inför samtal, effektiva kommunikationsfärdigheter och tekniker för att bygga rapport och hantera invändningar kommer du att bli bättre rustad för att förvandla dina kalla samtal till varma affärsmöjligheter. Investera i din framtid och utveckla dina färdigheter inom kalla samtal genom att anmäla dig till vår kurs idag.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.