Bli en expert på KAM – kurs i Key Account Management

Inledning:

Key Account Management är en affärsmetodik som innebär att man fokuserar på de viktigaste och mest lönsamma kunderna. Genom att skapa en nära relation med dessa kunder, kan man skapa långsiktiga och lönsamma affärsrelationer. För att bli en expert på KAM behöver du rätt kunskap och verktyg. Det är här vår kurs kommer in i bilden.

Vad är KAM och varför är det viktigt?

KAM är en strategi för att hantera stora kunder på ett effektivt sätt. Istället för att jaga nya kunder hela tiden, fokuserar man på att skapa en tät relation med sina befintliga kunder. Genom att förstå kundernas behov och önskemål, kan man erbjuda skräddarsydda lösningar som ökar lönsamheten för både företaget och kunden. Det är också ett sätt att minska riskerna, eftersom man inte är lika beroende av att hitta nya kunder hela tiden.

Fördelar med att använda KAM-metodiken

Genom att använda KAM-metodiken kan man öka försäljningen, minska kostnaderna och förbättra kundnöjdheten. Man kan också skapa en långsiktig och stabil affärsrelation med sina viktigaste kunder. KAM är ett sätt att förbättra företagets lönsamhet på både kort och lång sikt.

Vad ingår i vår KAM-kurs?

I vår KAM-kurs lär du dig grunderna inom KAM, hur man skapar en KAM-strategi, hur man bygger och utvecklar relationer med kunderna samt hur man mäter och utvärderar sina resultat. Vi ger dig också praktiska verktyg och övningar som du kan använda direkt i din verksamhet.

Vem passar kursen för?

Kursen passar för dig som vill ta ditt företags försäljning till nästa nivå. Det spelar ingen roll om du är ny inom KAM eller om du har arbetat med det tidigare. Kursen är utformad för att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att bli en expert inom KAM och öka din försäljning.

Relevanta nyckelord som är kopplade till kursen:

  1. Key Account Management
  2. KAM-kurs
  3. Försäljning
  4. Kundrelationer
  5. Affärsmetodik
  6. Lönsamhet

Sammanfattning:

Vår KAM-kurs är den perfekta lösningen för dig som vill ta din försäljning till nästa nivå. Genom att lära dig grunderna inom KAM och hur man skapar en KAM-strategi, kommer du att kunna bygga starka och lönsamma relationer med dina viktigaste kunder. Vi ger dig praktiska verktyg och övningar som du kan använda direkt i din verksamhet för att öka lönsamheten och förbättra kundnöjdheten. Anmäl dig till vår kurs idag och bli en expert på KAM!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.